Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΤΗΣ ΟΣΕΑΔΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ




Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

        Η κυβέρνηση εμμένει στην απόφασή της να προχωρήσει την αξιολόγηση παρά την συντριπτική  αντίθεση των εργαζομένων στους δημόσιους φορείς.
Κάνει πως δεν καταλαβαίνει, η αρμόδια υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης την απόφασή μας για ΑΠΟΧΗ από την αξιολόγηση και τροποποιεί αυθαίρετα με εγκύκλιο (!!!!!) τις προβλεπόμενες από το νόμο καταληκτικές προθεσμίες.
Δεν μας παραξενεύει, το ίδιο έκανε και ο προκάτοχός της Μητσοτάκης, όταν είδε ότι σύσσωμοι οι δημόσιοι υπάλληλοι πετάνε στο καλάθι των αχρήστων το νόμο του…
Ήδη σε πολλά Υπουργεία , σε Περιφέρειες και Δήμους που επιδόθηκαν τα φύλλα της αξιολόγησης στους εργαζόμενους από την έναρξη της φετινής διαδικασίας, σε συντριπτική πλειοψηφία παραδόθηκαν στους Συλλόγους.
Απέχουμε από κάθε διαδικασία αξιολόγησης, γιατί δεν θα τους  επιτρέψουμε  να προωθούν μισθολογικά και βαθμολογικά όποιον εργαζόμενο θέλουν,  «βαφτίζοντας» όποιες θέσεις εργασίας θέλουν ως ιδιαίτερης σημασίας!!!  Δεν θα επιτρέψουμε να  πληρωνόμαστε διαφορετικά εργαζόμενοι στο ίδιο γραφείο, με τα ίδια προσόντα και την ίδια προϋπηρεσία.
            Απέχουμε από κάθε διαδικασία αξιολόγησης γιατί δεν θέλουμε να συνυπογράψουμε την απόλυση κανενός συναδέλφου.

Αντιδρούμε τώρα, γιατί δεν θέλουμε να συμβάλλουμε στον διαχωρισμό και   την διάσπαση των εργαζομένων, στις ατομικές συμβάσεις εργασίας.
Αξιοποιούμε την πείρα, από την ακύρωση της αξιολόγησης Μητσοτάκη. Μπλοκάρουμε και τώρα την αξιολόγηση του νόμου Βερναρδάκη.

ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
                     ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ